top of page

Katalizátor tisztítás, Részecskeszűrő tisztítás, DPF tisztítás

Szentendre

Amennyiben a katalizátor, DPF vagy részecskeszűrő belsejében lévő kerámia ép, nem égett ki és korábban nem kezelték maró anyaggal, úgy jó eséllyel tisztítható.

A szennyeződés mértékétől függően, különböző mosási programok közül választjuk ki a koromszűrő tisztításához legmegfelelőbbet.

 

  

 

Szolgáltatásaink között megtalálható a katalizátor és részecskeszűrő, DPF szűrő tisztítás, mosás. Az eljárás nemcsak tiszta és környezetbarát, de rendkívül hatékony is. 

Nem használunk maró anyagot a lerakódott korom eltávolításához, mert az károsíthatja a szűrők belsejében lévő nemesfém bevonatot , ez pedig a szűrő élettartamát jelentős mértékben lerövidítheti. A szűrők tisztítása szakértelmet igényel! 

 

A tisztítás megkezdése előtt minden esetben ellenőrizzük és dokumentáljuk a szűrőtest mechanikai állapotát, illetve áteresztőképességét. 

 

Előfordul, hogy a katalizátor, DPF vagy részecskeszűrő mechanikailag sérül, hiányos, vagy a motor egyéb komponenseinek nem megfelelő működése miatt kiégett, elolvadt. A tisztítás itt nem segít.

Ilyenkor a katalizátor, DPF vagy részecskeszűrő felújítása mint megoldás tökéletes, környezetbarát és a legtöbb esetben az új koromszűrő árának töredékéért elérhető.

A régi kerámiabetéteket kicseréljük, ezzel gyakorlatilag egy teljesen új katalizátort DPF vagy részecskeszűrőt adunk vissza az tulajdonosoknak. 

Ez a technológia Magyarországon csak a DPF Expert műhelyében elérhető 

Amennyiben tisztítás vagy felújításra lenne szüksége, van várjuk győri, pomázi és budapesti szervizünkben, valamint országos kirendeltségeinken.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

FIGYELEM!

A katalizátort, DPF-et vagy részecskeszűrőt soha ne vágja ki az autó kipufogórendszeréből!

Rövid távú fájdalomcsillapító, hosszútávon bosszúság. 

MINDEN ESETBEN BÍZZA SZAKÉRTŐKRE A JAVÍTÁST 

DPF, részecskeszűrő tisztítás ciklusok
DPF tisztítás mérési jegyzőkönyv
kiégett DPF szűrő
kiégett katalizátor
DPF tisztítás Győr
DPF tisztítás Győr
DPF tisztítás Győr
DPF tisztítás Győr
DPF tisztítás Győr
bottom of page