top of page
dpfexpert-logo-web.jpg

RÉSZECSKESZŰRŐ ÉS KATALIZÁTOR

FELÚJÍTÁS & TISZTÍTÁS

Amennyiben a katalizátor, DPF vagy részecskeszűrő belsejében lévő kerámia ép, nem égett ki és korábban nem kezelték maró anyaggal, úgy jó eséllyel a DPF tisztítás, részecskeszűrő tisztítás sikerrel járhat.​​​​​​​

 

 

 

 

 

 

 

A szennyeződés mértékétől függően, különböző mosási programok közül választjuk ki a koromszűrő tisztításához legmegfelelőbbet.

Szolgáltatásaink között megtalálható a katalizátor tisztítás és részecskeszűrő tisztítás, DPF tisztítás, mosás. Az eljárás nemcsak tiszta és környezetbarát, de rendkívül hatékony is. 

Nem használunk maró anyagot a lerakódott korom eltávolításához, mert az károsíthatja a szűrők belsejében lévő nemesfém bevonatot , ez pedig a szűrő élettartamát jelentős mértékben lerövidítheti.  A részecskeszűrő tisztítás, DPF tisztítás szakértelmet igényel! 

 

A részecskeszűrő tisztítás megkezdése előtt minden esetben ellenőrizzük és dokumentáljuk a szűrőtest mechanikai állapotát, illetve áteresztőképességét. ​​​​​​

 

 

Előfordul, hogy a katalizátor, DPF vagy részecskeszűrő mechanikailag sérül, hiányos, vagy a motor egyéb komponenseinek nem megfelelő működése miatt kiégett, elolvadt. A részecskeszűrő tisztítás, DPF tisztítás itt nem segít.

Ilyenkor a katalizátor felújítás, DPF felújítás vagy részecskeszűrő felújítása mint megoldás tökéletes, környezetbarát és a legtöbb esetben az új koromszűrő árának töredékéért elérhető.

Amennyiben a részecskeszűrő tisztítás vagy felújításra lenne szüksége, van várjuk győri, pomázi és budapesti szervizünkben, valamint országos kirendeltségeinken.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

MINDEN ESETBEN BÍZZA SZAKÉRTŐKRE A JAVÍTÁST 

kiégett DPF szűrő
kiégett katalizátor
DPF, részecskeszűrő tisztítás ciklusok
DPF tisztítás mérési jegyzőkönyv
bottom of page