Katalizátor tisztítás, Részecskeszűrő tisztítás és DPF tisztítás

Amennyiben a katalizátor, DPF vagy részecskeszűrő belsejében lévő kerámia ép, nem égett ki és korábban nem kezelték maró anyaggal, úgy jó eséllyel a DPF tisztítás, részecskeszűrő tisztítás sikerrel járhat.

A szennyeződés mértékétől függően, különböző mosási programok közül választjuk ki a koromszűrő tisztításához legmegfelelőbbet.

 

  

 

Szolgáltatásaink között megtalálható a katalizátor tisztítás és részecskeszűrő tisztítás, DPF tisztítás, mosás. Az eljárás nemcsak tiszta és környezetbarát, de rendkívül hatékony is. 

Nem használunk maró anyagot a lerakódott korom eltávolításához, mert az károsíthatja a szűrők belsejében lévő nemesfém bevonatot , ez pedig a szűrő élettartamát jelentős mértékben lerövidítheti.  A részecskeszűrő tisztítás, DPF tisztítás szakértelmet igényel! 

 

A részecskeszűrő tisztítás megkezdése előtt minden esetben ellenőrizzük és dokumentáljuk a szűrőtest mechanikai állapotát, illetve áteresztőképességét. 

 

Előfordul, hogy a katalizátor, DPF vagy részecskeszűrő mechanikailag sérül, hiányos, vagy a motor egyéb komponenseinek nem megfelelő működése miatt kiégett, elolvadt. A részecskeszűrő tisztítás, DPF tisztítás itt nem segít.

Ilyenkor a katalizátor felújítás, DPF felújítás vagy részecskeszűrő felújítása mint megoldás tökéletes, környezetbarát és a legtöbb esetben az új koromszűrő árának töredékéért elérhető.

A régi kerámiabetéteket kicseréljük, ezzel gyakorlatilag egy teljesen új katalizátort DPF vagy részecskeszűrőt adunk vissza az tulajdonosoknak. 

Ez a technológia Magyarországon csak a DPF Expert műhelyében elérhető 

Amennyiben a részecskeszűrő tisztítás vagy felújításra lenne szüksége, van várjuk győri, pomázi és budapesti szervizünkben, valamint országos kirendeltségeinken.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

FIGYELEM!

A katalizátort, DPF-et vagy részecskeszűrőt soha ne vágja ki az autó kipufogórendszeréből!

Rövid távú fájdalomcsillapító, hosszútávon bosszúság. 

MINDEN ESETBEN BÍZZA SZAKÉRTŐKRE A JAVÍTÁST 

DPF, részecskeszűrő tisztítás ciklusok
DPF tisztítás mérési jegyzőkönyv
kiégett DPF szűrő
kiégett katalizátor
DPF tisztítás Győr
DPF tisztítás Győr
DPF tisztítás Győr
DPF tisztítás Győr
DPF tisztítás Győr